Wij, bodemkracht, gaan naar de RMV in Gorinchem. Op 28, 29 & 30 november 2023 vind deze beurs plaats en dit is dé beurs waar de koe, toekomst en innovaties centraal staan. Bij RMV vind je een breed aanbod producten, diensten en innovaties die je helpen jouw bedrijf toekomstbestendig te maken.

Over ons

Wij zijn vier loonwerkers uit het Groene Hart en werken sinds jaar en dag samen in hetzelfde gebied. Ieder op zijn manier met zijn specialisme. Alle vier hebben wij een warm hart voor de agrarische sector. Deze passie heeft ons samengebracht.

Een aantal jaar geleden hebben wij de koppen bij elkaar gestoken om te kijken of wij de agrarische klant meer kunnen bieden dan alleen de diensten die wij verrichten: wij willen graag verder dan dat. Door middel van goede analyses, een goed advies uitbrengen zodat er meer rendement behaald kan worden uit de bodem en gewas. Dit heeft er voor gezorgd dat Bodemkracht is ontstaan. Samenwerken aan een duurzame toekomst. Puur omdat wij u graag willen helpen en mee willen gaan met de tijd. Wij maken ons (of u) graag klaar voor de toekomst.